USB-USB-C kábel, ferde UGREEN US385, 3A, 1m, fekete (20299)

USB-USB-C kábel, ferde UGREEN US385, 3A, 1m, fekete (20299)

USB-USB-C kábel, ferde UGREEN US385, 3A, 1m, fekete (20299)
USB-USB-C kábel, ferde UGREEN US385, 3A, 1m, fekete (20299)

Tulajdonságok

Funkció:
adat / töltő kábel
Gyártó:
UGREEN
Gyártói cikkszám:
20299
Kategória:
Átalakítók, kábelek
Cikkszám:
INN24542

Ár / kedvezmény

Nettó 1.688,28 Ft
Bruttó 2.144,12 Ft
Átvehető 1-3 napSzállítás 2-4 nap

Termékleírás

UGREEN US385 USB-A és USB-C ferde kábel

A UGREEN US385 USB-A és USB-C közötti ferde kábel egyedi kialakításának köszönhetően nagyobb kényelmet biztosít játék közben. Gyors 3 A töltést és akár 5 Gbps adatátviteli sebességet tesz lehetővé. Tartós anyagokból készült, amelyek biztosítják, hogy ellenálljon a sérüléseknek. Széles körű kompatibilitásával is kitűnik.

A kényelem érdekében tervezték

A kábel 90°-ban hajlított csatlakozója lehetővé teszi, hogy töltés közben kényelmesen a kezében tartsa a telefont. Ez azt jelenti, hogy csatlakoztatva is akadálytalanul használhatja okostelefonját. Nézhet filmeket és játszhat kedvenc mobiljátékaival, amikor csak akar. A kiálló dugó nem fogja zavarni!

Azonnali adatátvitel

A UGREEN segítségével egy szempillantás alatt átviheti fájljait az eszközök között. Az USB 3.0 interfész akár 5 Gbps adatátviteli sebességet is lehetővé tesz! Többé nem kell végtelenül sokat várnia arra, hogy fotói vagy videói elérjék a célállomást - mostantól ez csak néhány pillanatig tart. Kiváló időmegtakarítás!

Eszközeinek gyors töltése

Élvezze készülékei gyors töltését. Az US385 kábel akár 3A sebességgel is működik - meg fog lepődni a páratlan teljesítményétől! A kiválasztott okostelefon-modellek akár 1,5 óra alatt 100%-ra tölthetők. Ennyi kell ahhoz, hogy telefonja újra működőképes legyen! A kábel támogatja a QC3.0, AFC, FCP és BC1.2 gyorstöltési protokollokat, megbízható teljesítményéért pedig a többszörösen árnyékolt ónozott rézkábel felel.

Széles körű kompatibilitás

Aggódik a kompatibilitási problémák miatt? Nem kell! Az US385 kábel a legtöbb népszerű, a polcról beszerezhető készülékkel képes együttműködni. Sikeresen csatlakoztathatja többek között Xiaomi vagy Samsung okostelefonokhoz, iPadekhez, hordozható merevlemezekhez, sőt még Nintendo Switch és PS5 konzolokhoz is.

Robusztus és biztonságos használat

A kábel robusztusságával fogja meglepni. Az alumíniumötvözetből készült ház megvédi csatlakozóit a sérülésektől, míg a nejlonfonat páratlan tartósságot biztosít. A termék a hajlítással szemben is rendkívül ellenálló. Használata is biztonságos, és töltés közben stabil feszültséget garantál. Fel van szerelve 56 kΩ-os ellenállással, amely többek között a túláram elleni védelemért felel.

GyártóUGREEN
ModellUS385
TípusUSB-A USB-C
Átviteli sebességAkár 5 Gbps
ÁramMax. 3 A
Támogatott protokollokQC3.0, AFC, FCP, BC1.2
AnyagAlumíniumötvözet + nejlonfonat
Hosszúság1 m

Hírlevél feliratkozás