UGREEN LP256 csomagtartó rendszerező 55L (80710)

UGREEN LP256 csomagtartó rendszerező 55L (80710)

UGREEN LP256 csomagtartó rendszerező 55L (80710)
UGREEN LP256 csomagtartó rendszerező 55L (80710)

Tulajdonságok

Funkció:
egyéb autós felszerelés
Gyártó:
UGREEN
Gyártói cikkszám:
80710
Kategória:
Autós felszerelés
Cikkszám:
INN24099

Ár / kedvezmény

Nettó 12.990,00 Ft
Bruttó 16.497,30 Ft
Átvehető 1-3 napSzállítás 2-4 nap

Termékleírás

UGREEN LP256 multifunkciós csomagtartó rendező

Ez a multifunkciós rendező megkönnyíti a különböző tárgyak szállítását és tárolását. Használatával könnyedén gondoskodhat a tökéletes rendről az autó csomagtartójában. Szükség esetén a táska kivehető és a szabadban is használható, pl. piknikezéshez. Nagy, 55 literes űrtartalmának köszönhetően könnyedén elfér benne minden, amire egy utazás során szüksége van - például élelmiszer, váltóruha, takaró vagy elsősegélycsomag.

Átgondolt kialakítás

A UGREEN LP256 összecsukható kialakítású, ami rendkívül egyszerűvé teszi az összeszerelést. A levehető fedél védi a benne tárolt tárgyakat, és teljesen stabilan tartja azokat. További kényelemként nagyméretű tépőzáras csíkok vannak a termék aljára ragasztva. A termék alján található nagyméretű tépőzáras csíkok segítségével a csomagtérben lévő szőnyegre könnyen és biztonságosan rögzíthető a rendező, így elkerülhető, hogy kanyarodás vagy fékezés közben a tárgyak kiömöljenek.

Konfigurálható belső tér

A rendezőt úgy terveztük, hogy a belseje könnyen és kényelmesen rendezhető legyen. Egy speciális mobil elválasztó lehetővé teszi, hogy 2 rekeszre lehessen osztani, a külső oldalon található további zsebek pedig tökéletesen alkalmasak kisebb tárgyak tárolására. Ennek a praktikus táskának a segítségével könnyedén rendben tarthatja csomagtartóját.

Kiváló minőség és tartósság

A táska kiváló minőségű anyagokból készült. A gyártás során többek között kiváló minőségű Oxford Fabric 1680D szövetet használtak, amelynek köszönhetően a szervező tartós, víz- és porálló. Belülről viszont puha habpamuttal van bélelve a termék. Mindez azt jelenti, hogy a UGREEN LP256 táska hosszú évekig szolgálhatja Önt.

Kapacitás és tömörség

Nagyon nagy, akár 55 literes űrtartalma ellenére a rendező rendkívül könnyű, mindössze körülbelül 3 kg-ot nyom. Méretei is viszonylag kompaktak. Könnyedén elfér benne minden lényeges holmi, anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy túl sok helyet foglal a csomagtartóban. És ez még nem minden! A táska speciális, robusztus alumíniumötvözetből készült fogantyúi lehetővé teszik, hogy biztonságosan és kényelmesen hordozhassa.

GyártóUGREEN
NévAutó csomagtartó rendező
ModellLP256
Kapacitás55 l
AnyagOfxord + alumínium ötvözet

Hírlevél feliratkozás