UGREEN AV130 XLR anya-duga XLR kábel - 1 m, fekete (20708)

UGREEN AV130 XLR anya-duga XLR kábel - 1 m, fekete (20708)

UGREEN AV130 XLR anya-duga XLR kábel - 1 m, fekete (20708)
UGREEN AV130 XLR anya-duga XLR kábel - 1 m, fekete (20708)

Tulajdonságok

Funkció:
audio kábel
Gyártó:
UGREEN
Gyártói cikkszám:
20708
Kategória:
Kábelek, csatlakozók
Cikkszám:
INN25112

Ár / kedvezmény

Nettó 2.727,00 Ft
Bruttó 3.463,29 Ft
Azonnal átvehető

Termékleírás

Mikrofon bővítő UGREEN AV130 - szabadság és megbízhatóság

Élvezze a tökéletes hangzást az UGREEN AV130 mikrofonhosszabbító kábellel. A termék rugalmas és tartós, így szinte minden helyzetben kivételes szabadságot ad. Számos eszközzel kompatibilis, és a Hi-Fi-hez közeli hangot kínál, így több ezer lehetőséggel lepi meg.

Fantasztikus hangtartalom rögzítése

A minőségi rézvezető felelős a jobb hangminőségért. A bővítő zajcsökkentést is kínál, így a mikrofon még jobban felveszi a hangot. Mindez lehetővé teszi kellemes anyagok rögzítését a legkisebb probléma nélkül is.

Számos alkalmazási lehetőség

A termék széles körű kompatibilitása sokféle alkalmazásra alkalmassá teszi. Segítségével például mikrofont csatlakoztathat egy hangkártyához, és rögzítheti a dalt. Lehetősége van arra is, hogy a konzolt erősítővel csatlakoztassa a rendkívüli hangeffektusok élvezetéhez. A bővítő kompatibilis kamerákkal és hangszórókkal is.

Kiváló minőségű csatlakozók

Az XLR csatlakozók nagy odafigyeléssel készültek a részletekre. Nem lazulnak ki és nem esnek ki, ha kiválasztott eszközökhöz csatlakoztatják. Ezért biztosítják az álom stabilitását és megbízhatóságát.

Extrém erő

A termék lenyűgöző hosszú élettartamát egy robusztus kábel garantálja. Hüvelye környezetbarát PVC-ből készült. Ez hihetetlenül rugalmassá teszi, ugyanakkor ellenáll a sérüléseknek, aminek köszönhetően szinte minden helyzetben könnyen használható.

Termékjellemzők

Gyártó    UGREEN
típus    XLR-ről XLR-re
Modell    AV130
Szín    Fekete
Pajzs    Tiszta réz árnyékolás
Anyag    Oxisavmentes réz
Hosszúság    1 m

Hírlevél feliratkozás