SZolgáltatásaink regisztrált viszonteladóink részére

Regisztráció

Viszonteladóink számára a regisztráció nyújt olyan plusz szolgáltatásokat, és többlet információt, amellyel segíteni szeretnénk munkájukat. Regisztrációkor kérjük jelezze, hogy viszonteladóvá szeretne válni, így a nagykereskedelmi árakat láthatja belépés után. A viszonteladói regisztráció hitelesítéshez kötött, nem automatikus, kollégánk e-mail-ben jelzi az aktiválást.  Amennyiben Ön regisztrált ügyfelünkké válik (mely semmilyen kötelezettséggel nem jár), úgy jogosult olyan modulok és opciók használatára, mely folyamatos tájékoztatást nyújt újdonságainkról, árainkról, akcióinkról (Hírlevél). 

Belépést követően az Ön személyes ára jelenik meg, könnyítve így a rendelés áttekinthetőségét. Cégünk lehetőséget biztosít, hogy letölthesse egyedi árlistáját excel formátumban, ehhez bejelentkezés után nyomja meg a jobb oldalon található árlista menüpontot. Saját adatai menüpontban pedig megnézheti, hogy naprakészek-e személyes adatai, milyen élő és lezárt ajánlatai/rendelései, számlái vannak. Kiválaszthatja és elmentheti kedvenc termékeit a könnyebb és gyorsabb vásárlás érdekében.

Amit nyújtani tudunk Önnek és vállalkozásának:

- személyre szabott árak, fizetési és szállítási kondíciók;
- személyes kapcsolattartó, aki szakmai kérdéseire is kielégítő választ nyújt;
- rugalmas ügyfélkezelés;
- ajánlatkérési lehetőség;
- rendelésének gyors és pontos teljesítése;
- on-line adatszolgáltatás: Saját Adataim menüpont alatt megtalálja esedékes és múltbeli ajánlatait/megrendeléseit, számláit; az eddig 
  rendelt termékek listáját, kedvenc  termékeit;
- Webszervíz, amelynek segítségével weboldalán rendszeresen frissítheti termékinformációit,  letöltheti személyreszabott árait, termék
  listáját termékcsoportosításban;
- csomagküldő szolgáltatás.

Várjuk mindazok jelentkezését, akik irodai kellékek és kiegészítők forgalmazásával foglalkoznak és szeretnének mindent kielégítő nyomtatókellék választékkal és bélyegző-, illetve névjegykészítő szolgáltatással rendelkező partnerrel együttműködni a jövőben. A fentiekre vonatkozó javaslataikat, ötleteiket, elvárásaikat kérem, osszák meg velünk és írjanak nekünk vagy hívjanak bennünket a jól ismert elérhetőségeinken.

Kiszállítási információ:              


Amennyiben viszonteladóként szeretné megrendelt termékét Budapest területén belül kiszállíttatni, úgy nettó 50.000,- Ft felett térítésmentesen, vagy ha az értékhatár alatt van, úgy 775,-Ft áfa különdíj ellenében vállaljuk azt.

Kosár

A kosár üres.